Veelgestelde vragen

Bezorgt VloerenActies B.V. ook?

Uiteraard kunnen we overal (laten) bezorgen. De bezorgkosten zijn onder andere afhankelijk het volume/gewicht van de partij en waar/ wanneer de vloer bezorgt moet worden. Om de exacte bezorgkosten te weten, ben je van harte welkom in onze groothandel in Vianen. De verkoper kan je dan ook precies aangeven wat de kosten voor het bezorgen zullen zijn, en wanneer de levering plaats kan vinden.

Online bestellen is mogelijk. Wil je meer weten over onze bezorgkosten? Floertje legt het je uit op onze pagina bezorgservice.

Ter indicatie: een bezorging naast de wagen van een vloer van <100 m2 binnen heel Nederland kost € 39,-. Het binnen brengen van je vloer kost het € 49,- extra.

Legt VloerenActies B.V. ook vloeren?

Uiteraard kunnen we je nieuwe laminaat-, pvc- of houten vloer ook leggen. De kosten voor het leggen zijn afhankelijk van de vloer die je kiest, de locatie en de ondervloer. Om de exacte kosten te berekenen zouden we je graag willen uitnodigen in onze groothandel in Vianen. De verkoper kan je dan precies aangeven wat de kosten voor het legggen zullen zijn.

Ter indicatie: Je dient rekening te houden met minimaal € 10,- tot € 15,- per m2 voor het leggen.

Opmerking: VloerenActies BV is een groothandel en beschikt niet over eigen leggers. De bovengenoemde legservice wordt uitgevoerd door een extern bedrijf. Dit zijn professionele parketteurs en er zal ook garantie op gegeven worden op op het legwerk. De laagste prijsgarantie van VloerenActies BV geldt niet op deze legkosten, omdat deze uitgevoerd worden door een extern bedrijf.

Welke ondervloer moet ik kiezen?

Is de staat van de ondergrond vlak dan kan een dunnere ondervloer al voldoende zijn, bijvoorbeeld de 2mm Basicline ondervloer.

Heb je te maken met een ongelijke ondergrond met gaten of bulten of is de ondergrond op- of aflopend, dan moet je kiezen voor een dikkere ondervloer. Afhankelijk van hoe slecht de ondergrond is kan je dan kiezen voor een 5 of 7 mm Softboard, let er daarbij goed op dat de vloer niet te hoog wordt, waardoor je bijvoorbeeld de deuren niet meer kunt openen.

Betreft het een benedenverdieping/begane grond of ligt er een vloerverwarming onder, dan adviseren we je te kiezen voor een ondervloer met vochtfolie, of een ondervloer met een aparte vochtfolie erbij.

Heb je te maken met hoge geluidsreductie-eisen, dan kan je beter een dikkere ondervloer kiezen, bijvoorbeeld
een Softboard 7mm. Je kan ook kiezen voor de “Reducesound”-ondervloer, dan heb je de meeste
geluidsreductie. Op de website kan je precies zien van elke ondervloer
hoeveel mm dik de vloer is, wat de geluidsreductie is, en of er wel of geen vochtfolie nodig is.

Hoe werkt onze laagste prijsgarantie?

Vind je binnen 30 dagen na aankoop van je vloer elders in Nederland dezelfde vloer goedkoper en kan je ons dat laten zien, dán krijg je van ons het verschil teruggestort op je rekening + nog eens extra 25% van je aankoopbedrag.

Zo zeker zijn wij ervan dat wij de goedkoopste zijn.

Vraag naar de voorwaarden in de groothandel.

Zit er garantie op de vloeren?

Ja, op alle vloeren zit garantie. Afhankelijk van de soort vloer zit er een fabrieksgarantie van 5 tot 30 jaar op bij particulier gebruik.

De garantie staat altijd vermeld op de verpakking van elk laminaat. Let daarbij op dat garantietermijn bij zakelijk gebruik vaak korter is. Bij zakelijk gebruik is de garantie op de vloeren meestal 3 tot 20 jaar.

Het is belangrijk dat de vloer wel goed gelegd is. Indien de vloer bijvoorbeeld te strak gelegd is, dus niet voldoende speling aan de zijkanten, dan zal de fabrikant aangeven dat het geen productiefout maar een gebruikersfout betreft.

De vloeren op de website zijn dat alle vloeren?

Nee, de outlet bevat veel mee soorten laminaat. Op de website tonen we maar een kleine greep uit onze mega collectie laminaat vloeren. In de outlet heb je keuze uit meer dan 150 verschillende soorten laminaat vloeren.