Balterio

Laminaatvloeren, goedkoop, prachtig en van hoogwaardige kwaliteit

Balterio staat bekend om zijn prachtige laminaatcollecties, zoals het zeer slimme 12 mm Fortissimo assortiment, de Dolce-collectie in parketstijl en het Stretto-assortiment met zijn smalle planken en revolutionaire micro V-groove join. Balterio staat ook bekend om haar exclusieve montagesystemen, waaronder het DropXpress-systeem en het PressXpress-systeem, wat de installatie eenvoudig maakt.

Over Balterio

Balterio laminaatvloeren zijn gemaakt door een in België gevestigd bedrijf, dat in 2001 werd opgericht. Dit hoogwaardige, luxueuze laminaatvloermerk is wereldwijd één van de meest bekende namen op het gebied van vloeren. Vandaag de dag zijn deze vloeren een top keuze voor woonkamers, keukens, gangen en slaapkamers. Deze laminaatplanken zijn beschikbaar in meer dan 85 landen over de hele wereld.

Balterio maakt deel uit van de Balta Group (Europa’s tweede grootste vloerenfabrikant) en de Spanogroup (wereldleider in de levering van MDF, HDF en andere producten van vezelplaten). Samen leveren deze organisaties al langer dan 50 jaar hoogwaardige vloeren voor huizen. Deze tak is vandaag de dag het gesprek van de dag binnen de vloerwereld, met name in Europa.

Balterio werd al snel een bekende naam binnen huishoudens in het Verenigd Koninkrijk. Het merk stond op veel van de landelijke topvloerevenementen, waaronder de National Floor Show in Harrogate. Naast het laminaat met houteffect, is deze laminaatvloer ook te verkrijgen met steeneffect in de Pure Stone collectie. Er is een zeer uitgebreide keus: van witte kalksteen tot een rijke, tabakskleurige steen.

Hoewel Balterio één van de snelst groeiende vloerenbedrijven ter wereld is, blijft de productie beperkt tot de fabriek in Vielsalm, in het hart van de Belgische Ardennen. Mocht u niet op uw vloer willen wachten, dan kunt u altijd naar een gerenommeerde leverancier in Groot-Brittannië, die een aantal vloeren in voorraad heeft. Die zorgt voor een snelle levering van uw prachtige laminaatvloer.

Laminaatvloeren

Balterio biedt tegenwoordig nog enkele van de mooiste laminaatvloeren, met inbegrip van vloeren met houteffecten, die hoogstwaarschijnlijk niet overal te vinden zijn. Degenen die net iets anders willen, kunnen kiezen uit het prachtige, rijke hickory, maar ook de diepe zwarte walnootvloeren of de exotische Tasmanische eikenvloeren. Ook is er een uitgebreide reeks vloeren met een rustieke uitstraling, die perfect zouden passen in traditioneel ingerichte woningen, met name in een boerderij of een landelijke keuken.

Veel soorten laminaatvloeren zijn net iets stabieler dan een aantal andere merken. En dat is precies waar Balterio zich van anderen onderscheidt. Zo kunnen Balterio vloeren worden gebruikt met vloerverwarming, iets wat niet altijd mogelijk is met laminaat. Het ontwerp is in feite zo slim, dat het erg moeilijk is om dit laminaat van massief hout te onderscheiden.

Ondanks de verschillen vertonen deze laminaatvloeren ook heel veel overeenkomsten met andere soorten laminaat. Zo is één van de grootste voordelen van laminaat dat het erg gemakkelijk is om schoon te maken en te onderhouden. Het is veel hygiënischer dan tapijt, wat het ideaal maakt voor huisdier-eigenaren en personen die een allergie hebben. Dankzij de sterke beschermende coating is het verder zeer onwaarschijnlijk dat deze kwaliteitslaminaten krasjes krijgen. De installatie van een dergelijke laminaatvloer geschiedt bovendien snel en makkelijk.

Balterio-vloer
Bekijk de website