De bezorgservice van VloerenActies BV

Uiteraard heeft niet iedereen een grote auto of zelfs een busje om direct de aangekochte vloer mee te nemen. Dat hoeft ook niet, want daar hebben wij van VloerenActies BV een oplossing voor, namelijk onze VloerenActies bezorgservice.

Hoe werkt het?

Iedereen die bij VloerenActies BV een vloer koopt kan hiervan gebruik maken. Bij het afrekenen van je vloer geef je aan dat je gebruik wilt maken van onze bezorgservice.

Een 24/ 48 uur voordat de chauffeur bij jou voor de deur staat wordt je gebeld om een afspraak voor bezorging te maken. Op het
afgesproken moment wordt er een wegwerppallet voor je deur gezet, je tekent nog even voor
aflevering, en klaar is kees. Wil je dat de bezorger de pakketten ook naar boven brengt dan kan dat uiteraard ook gedaan worden voor een meerprijs.

Wat kost de bezorgservice van VloerenActies BV?

Uiteraard verschillen de kosten naargelang je meer meters vloer koopt, maar we kijken naar het aantal pallets. Bijna alle klanten kunnen hun vloer op 1 pallet geleverd krijgen. Een pallet kan in de meeste gevallen ruim 100m2 bevatten. Binnen Nederland zijn de bezorgkosten ongeveer €60,00. Wil je dat de pakken ook naar boven gebracht worden informeer dan bij de medewerker van Vloerenacties BV

Hoeveel kan je eigenlijk zelf meenemen in je eigen auto?

Wat de wegenverkeerswet betreft en het maximale laadvermogen van een voertuig kunnen wij geen toezeggingen doen.

Later ophalen kan ook

Wil je wel zelf je vloer ophalen, maar kom je daar liever later voor terug, dan kan dat uiteraard ook. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn, als je op een andere dag wel een grotere auto tot je beschikking hebt of als je de sleutel van je nieuwe huis pas over een week krijgt. Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

 

Indien je de vloer niet gelijk meeneemt, laat dan altijd even je telefoonnummer achter. Uiteraard kan je zelf altijd even bellen of mailen om een wijziging door te geven. Bijvoorbeeld als je de vloer toch iets eerder of later wilt ophalen.