classen

Classen

Classen vloeren staan voor topkwaliteit

Wie op zoek is naar dé producent op het gebied van natuurlijke houtproducten en natuurlijke materialen en vloeren voor in huis, is bij de Classen Group aan het enige juiste adres. De Duitse onderneming ontwikkelt zelf hoogwaardige vloeraankleding en produceert de ontwikkelde vloeren bovendien zelf. De fabrikant staat bekend als een van de meest toonaangevende aanbieders van laminaatvloeren ter wereld.

 

Behalve de kwalitatief hoogwaardige vloeren zijn zaken als duurzaamheid, bescherming van het klimaat en milieubewust kernwoorden. Deze kernwaarden van het bedrijf zie je ook nadrukkelijk terug in het aanbod. Wie een vloer van Classen koopt, koopt altijd een kwalitatief hoogwaardige vloer, want de K van kwaliteit wordt nog met een hoofdletter geschreven.

 

Innovatie

Creativiteit is ook een eigenschap die in de vezels van Classen zit. Overigens net als innovatie en het steeds weer stroomlijnen en verbeteren van bepaalde bedrijfsprocessen. Classen kan met recht innovatieleider in deze branche genoemd worden. Ook de cijfers liegen er niet om. Classen verkocht al bijna 500 miljoen vierkante meter vloer in Europa. Dat aantal blijft vrijwel altijd stabiel, zelfs toen de crisis uitbrak. Dat zegt veel over Classen en de geleverde kwaliteit. Overigens worden vier van de tien laminaatvloeren in Europa geproduceerd en staat Duitsland op de tweede positie. Duitsland produceert ongeveer een kwart van alles wat mondiaal gezien geproduceerd wordt.

 

Ervaring

Zoals altijd valt en staat heel veel met kennis. Die kennis is door de jarenlange ervaring alsmede onderzoek en voortdurende ontwikkeling. Qua technologie, productieomvang en innovatie staat het bedrijf op eenzame hoogte. Behalve laminaatvloeren produceert het Duitse bedrijf ook gelamineerde voerbedekkingen. Bij Classen kan de klant kiezen uit zo’n vierhonderd verschillende vloeren, in tal van formaat varianten. Classen is veelzijdig. In 2013 startte Classen met het digitaal produceren van laminaatvloeren. An de andere kant is het echter nog steeds mogelijk om maatwerk te leveren. Het geïntroduceerde digitale proces zorgt voor een sterke mate van flexibiliteit. Laminaatvloeren als ook de aangeboden designvloeren kunnen in grote en kleine aantallen gemaakt worden. De klant is en blijft Koning door digitaal te werken, kan veel sneller en bovendien meer flexibel gereageerd worden op de geldende trends en ontwikkelingen.

 

Gecertificeerd

Classen werkt slechts met grondstoffen die gecertificeerd zijn en bijvoorbeeld niet met materiaal uit tropische bossen. De fabrikant werkt namelijk uitsluitend met hout uit gecertificeerde bosgebieden en hecht aan duurzame bosbouw. Het productieproces is emissiearm en de vloeren zijn bovendien met het ‘Blue Angel’ label bekroond. Behalve aan het milieu en aan duurzaamheid te denken, is het ook belangrijk er naar te handelen.

 

De vloeren zijn nooit standaard. In het oog springend zijn zonder meer de vloeren Wiparquet, Extravagant en Visiogrande. Wiparquet staat bekend als de vloer van de volgende generatie, wie karakter in een vloer zoekt, kan met Extravagant juist weer prima uit de voeten. De vloeren van Visiogrande roepen vaak de vraag op of het eigenlijk wel laminaat is. En zo wordt er nog veel meer bijzonders geboden. Een ding is zeker: de kwaliteit is altijd goed. VloerenActies biedt regelmatig vloeren aan van dit merk tegen de beste prijzen, omdat ook deze fabrikant regelmatig de collecties vernieuwd kan VloerenActies ook hier de beste prijzen garanderen.

classen-laminaat
Bekijk de website