Bedankt voor je aanvraag!

Je aanvraag is ontvangen en wordt in behandeling genomen.

Wij doen ons uiterste best je aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen. In het weekend hebben nemen wij geen contactaanvragen in behandeling.

Contactaanvragen en e-mails worden van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 in behandeling genomen. Afhankelijk van de drukte kan je dan een antwoord verwachten.

FAQ

Bekijk ook onze “FAQ”-pagina, hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Voor vragen over prijzen en kosten kan je ook onze “bereken je prijs”-pagina bekijken. Op deze pagina kan je gemakkelijk zelf het aantal meters invullen, de prijs van de vloer, die je in gedachte hebt, aanklikken, vervolgens kies je de gewenste ondervloer. Daarna kan je aangeven of je meedoet met de lopende acties, en geef je aan hoeveel meter plinten je graag wilt hebben, en welke plint je kiest. Tot slot moet je even aangeven of je de vloer wilt laten bezorgen, en dan heb je een nauwkeurige berekening van de te verwachte kosten.

Hoe kan het zo goedkoop?

Wist je dat VloerenActies BV eigenlijk een groothandel is, waar grotere partijen (oude collectie) laminaat-, parket-, en pvc-vloeren rechtstreeks bij de fabrikant worden gekocht. Uiteraard is de groothandel ook voor particulieren en kleinere afnames bedoeld.

Is de kwaliteit wel goed?

De vloeren die verkocht worden zijn allemaal van de hoogste kwaliteit A-merken. De prijzen zijn erg voordelig, omdat VloerenActies dus alleen grote partijen koopt en vaak ook oudere collecties. De duurste laminaatvloer welke in ons assortiment zijn opgenomen zijn momenteel rond de €9,-. Dat zijn bijvoorbeeld onze tegellaminaten, de 10mm laminaten en de extra brede en extra lange laminaten. Dit zijn laminaten die in de reguliere bouwmarkten soms wel 25 tot 35 euro per vierkante meter kosten, dus nog steeds erg voordelig.

Hoe zit het met die goedkope vloeren?

VloerenActies B.V. biedt al vloeren aan vanaf 98 cent, en € 1,98 per vierkante meter. Dat zijn echter wel vloeren waar we minder meters van hebben. Wij verplichten niemand om een volle pallet af te nemen, waardoor er altijd een aantal pakken overblijven. Deze pakken zijn dan niet meer geschikt om een hele verdieping of grote kamer te leggen, vandaar dat we deze restpartijen dan zo goedkoop aanbieden. Dit kan leuk zijn voor een klein zolderkamertje of een klein halletje. Vanaf € 2,98, € 3,98 en € 4,98 hebben we volle pallets op voorraad in de groothandel, maar dat is niet eens het mooiste. Het mooiste is dat zelfs de laminaten van € 2,98, € 3,98 en € 4,98 laminaten van de hoogste kwaliteit A-merken zijn. Laminaten die elders te koop aangeboden worden voor € 10,- to €15,- per vierkante meter. Je krijgt bij VloerenActies dus echt waar voor je geld.

Laagste-prijs-garantie!

VloerenActies B.V. is zo zeker dat onze vloeren de goedkoopste zijn, dat wij iedereen die bij ons een vloer koopt het volgende garanderen:

Vind je binnen 30 dagen na aankoop van je vloer, elders in Nederland dezelfde vloer goedkoper? VloerenActies stort het verschil + nog eens extra 25 % van je aankoopbedrag terug op je rekening. Vraag in de groothandel naar de voorwaarden.

ACTIE! 1 gratis rol ondervloer! *