GerFlor pvc-vloer

Reddot Award Winnaar 2016

GerFlor’s unieke Creation 70 Clic System is niet zonder reden Reddot Award winnaar 2016 geworden met deze vloer. Het handige verticale klik systeem zorgt er niet alleen voor dat de vloer zeer gemakkelijk gelegd kan worden, maar ook dat er geen lijm voor aan te pas hoeft te komen.

Met een slijtlaag van maar liefst 0,7 mm is deze pvc-vloer ook uitermate geschikt voor zeer intensief gebruik, en kan GerFlor zelfverzekerd 100% waterbestendigheid garanderen. Doordat de vloer ook nog eens eenvoudig te snijden is, zit je tijdens je renovatie ook niet met overlast van stof door het zagen. Bovendien is zijn deze GerFlor pvc-vloeren ook nog eens 100% recyclebaar.

Gerflor hout collectie

Met een 19-tal houtdessin pvc-vloeren biedt GerFlor een zeer uitgebreid en unieke collectie aan. Van het lichtgekleurde bijna witte Ocean Side dessin tot het donkere Flamingo dessin bestaat uit veel verschillende houtkleuren en tinten waar uit gekozen kan worden.

GerFlor Walnut

Neem bijvoorbeeld de GerFlor Walnut met prachtige donkere walnoot-bruine planken van ruim 17,6 cm breed en 10,7 mm dik. De plank is bijna niet van een echt houten vloer te onderscheiden, maar dan wel zonder het onderhoud dat een houten vloer vergt. Ideaal voor een ruimte welke qua interieur en inrichting met een houten vloer meer tot zijn recht komt, maar niet zit wachten op lastig en duur onderhoud aan de vloer door veel intensief gebruik.

GerFlor Deep Forest

Ben je opzoek naar een vloer die nog intensiever gebruikt kan worden, met nog bredere planken, dan is de Deep Forest een zeer geschikte mogelijkheid. Hierbij hebben de ontwerpers ook heel goed gekeken naar de nerf en grilligheid van een echte houten vloer. Die houtnerf is namelijk bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Met een dikte van 14,5mm inclusief de slijtlaag van 0,7mm is deze vloer ook uitermate geschikt tegen water en intensief gebruik. De planken zijn 20,4 cm breed wat natuurlijk bijdraagt aan het leggemak, maar ook het prachtige eindresultaat zodra de vloer gelegd is.

GerFlor Classic Oak

Bijna alle pvc-vloeren collecties biedt tegenwoordig wel een klassieke eiken look vloer variant aan, maar deze GerFlor Classic Oak is wel bijzonder goed gelukt. Een klassiek eiken look moet er echt uitzien als een eikenvloer. Zelfs echte kenners moeten echt goed kijken om te zien dat dit geen echte eikenhouten vloer is. Ook deze vloer is opgebouwd uit planken van 17,6 cm breed. Dat hadden ook bredere planken kunnen zijn, maar voor de echtheid van de look is dit geen slechte keuze geweest. Echte eikenhouten planken worden namelijk uit eikenboomstronken gezaagd, en als deze planken te breed zijn, dan wordt dat een hele dure vloer. Al met al een prachtig dessin en een erg realistische look.

Bekijk hier de website