GOEDKOPE LAMINAATVLOEREN

Laminaatvloeren zijn tegenwoordig erg populair, en wel om verschillende redenen. Het spreekt dan ook voor zich dat zowel particulieren als bedrijven vertrouwen op laminaatvloeren als basis voor een woning of pand. VloerenActies B.V. beseft hoe belangrijk het is kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen bij de verkoop van een vloer, en biedt deze kwaliteiten dan ook aan bij elke laminaatvloer.

Maar waarom zou een betrouwbare, duurzame vloer duur moeten zijn? VloerenActies B.V. streeft er altijd naar de beste kwaliteit te bieden tegen een aangename prijs. Hoe dat precies mogelijk is en welke aanpak VloerenActies daarbij hanteert, zijn twee vragen die zeker en vast een duidelijk antwoord behoeven.

De laagste prijzen voor laminaatvloeren, bij VloerenActies B.V.

Hoewel kwalitatieve vloeren doorgaans meer kosten, heeft VloerenActies B.V. een manier gevonden om ook laminaat van goede kwaliteit tegen een aangename prijs te verkopen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van zogenaamde restpartijen, of onderdelen van vloeren die niet meer geleverd kunnen worden door de fabrikant.

Deze partijen zijn echter wel nog vaak in grote aantallen beschikbaar. Net zoals bij kledij bestaan er immers bepaalde trends bij vloeren. Elk seizoen heeft zijn eigen typerende vloeren. Het nadeel hiervan is dat, éénmaal die trend afzwakt, er nog heel wat partijen overblijven die niet verkocht raken. Deze keren terug naar de leverancier, die ze tegen een lage prijs kan verkopen aan mensen die een nieuwe vloer nodig hebben.

Het gaat dus om nieuw laminaat dat normaal gezien tussen de 6 en 15 euro per meter kost bij de grote bouwmarkten. Het is echter zonde van de partijen die na het seizoen niet gebruikt worden; deze nemen niet enkel kostbare ruimte in, ze vragen ook onderhoud, en het vernietigen van de vloeren is een al even kostbare zaak. Het laminaat doorverkopen is dus de meest duurzame oplossing, zowel voor de leverancier als de klant.

De voordelen van laminaat

Laminaatvloeren zijn zo populair omdat de verhouding prijs-kwaliteit erg voordelig is. Het laminaat zelf bestaat uit allemaal samengeperste houtsnippers, waarop een melamine of papieren laag wordt bevestigd, met daarop en klassiek houten printmotief. De vloer ziet er dus uit als een echte houten vloer, maar is wel goedkoper en lichter. Daarbij zorgt een laag van 3 mm dik voor een optimale bescherming en dus een duurzame aankoop.

Naast laminaatvloeren verkoopt VloerenActies B.V. ook andere soorten, waaronder houten vloeren en PVC vloeren. Ook deze komen tegen een erg lage prijs, omdat het gaat om partijen die niet verkocht zijn geraakt. Op die manier kan men als klant een vloer kopen tegen slechts een paar euro per meter:

– Laminaat vloeren tegen 0,98 cent per vierkante meter
– Houten vloeren tegen 5,98 euro per vierkante meter

Het aanbod is uitgebreid, met meer dan 200 verschillende laminaat soorten, altijd op voorraad. De bovenstaande prijzen zijn uiteraard exclusief de bezorging, plaatsing en het leggen van de ondervloer. U kunt uw vloer meteen meenemen uit de winkel in Vianen, en eventueel een afspraak maken voor het bezorgen en/of leggen ervan.

BEKIJK ALLE LAMINATEN

ALLE LAMINATEN

BEKIJK AL ONZE PRODUCTEN

ALLE LAMINATEN

deze week magazijn leegverkoop!