GOEDKOPE LAMINAATVLOEREN

We krijgen wel eens de vraag waarom de laminaatvloeren van VloerenActies zo goedkoop zijn. Is de kwaliteit niet goed, zijn ze oud of is er schade aan de laminaatvloer? Geen van deze beweringen is waar, VloerenActies verkoopt uitsluitend Europees laminaat voornamelijk uit Duitsland van A-kwaliteit.
Uiteraard geven wij volledige fabrieksgarantie op al onze vloeren, dit kunnen wij doen omdat de vloeren 100% oke zijn.
Maar hoe komt het dan dat VloerenActies ze tegen de scherpste prijs kan verkopen? Eigenlijk is dat heel simpel te beantwoorden, VloerenActies koopt groot in, soms wel met zeven trailers tegelijk. Dit noemen wij volumekorting. Hoe groter wij inkopen hoe goedkoper de prijs en daar profiteer jij van.
Maar niet alleen groot inkopen helpt aan een lage prijs ook kopen wij partijen op die bij de fabrikant zijn blijven staan omdat bijvoorbeeld een andere afnemer een order heeft geannuleerd, failliet is gegaan of om welke reden dan ook. De fabrikant wil graag van deze partijen af omdat laten staan geld kost aan opslag.
Ook verkoopt VloerenActies collectie vloeren tegen de beste prijs, dus vloeren van dit jaar. Ook hier kopen wij enorm groot in en uiteraard willen wij jou keus geven in zowel kleuren als dessins. Voordeel van deze vloeren is dat ze makkelijk bij te bestellen zijn. Zo zie je maar dat door een efficiënte inkoop de prijs laag kan blijven en jij de vruchten plukt door eind van de maand een stukje salaris over hebt.
Met ruim keus uit standaard 200 verschillende laminaatvloeren zit er altijd wel een vloer voor jou bij. Want niet alleen kopen wij groot in wij weten ook een ruim assortiment in te kopen. Maar niet alleen vlak laminaat maar ook tegel- en watervast laminaat behoort tot ons assortiment, uiteraard ook weer voor de laagste prijs.