DE BESTE EN GOEDKOPE PARKETVLOEREN KOOP JE BIJ ONS

Waar op letten bij aankoop nieuwe parketvloer?

Als je op zoek bent naar goedkope parketvloeren, wil je als klant het beste van het beste. Doorgaans zijn vier zaken van belang bij de keuze van een parketvloer. Je kiest ten eerste natuurlijk voor hoogwaardige parketvloeren van topkwaliteit. Verder let je op de slijtvastheid van de vloer. Een derde criterium bij het kiezen is de juiste kleuren en/of patronen. Ten slotte – en voor veel mensen is dit de belangrijkste selectiemaatstaf – wil je graat voordelige parketvloeren aanschaffen, tegen de scherpste prijzen op de markt.

Wij van VloerenActies BV zijn de goedkoopste aanbieder

Het lot uit de loterij is natuurlijk een vloer die aan alle genoemde eisen voldoet. Als je op zoek bent naar zo’n perfecte vloer, moet je zeker eens kijken op de website Vloerenacties.nl. Qua parketvloeren vindt je bij ons alle prijswinnende loten. Wij zijn namelijk de goedkoopste en beste online parketvloerhandel van Nederland, Europa e ook mondiaal. Hoe kan dit? Heel simpel. VloerenActies BV koopt grote partijen parketvloeren op, die we vervolgens tegen messcherpe tarieven aan onze klanten kunnen doorverkopen. Door het volume parketvloeren dat we in onze collectie hebben, bieden we je een laagsteprijsgarantie. Vind je ergens anders in Nederland binnen 30 dagen na aankoop een goedkopere vloer van hetzelfde type? Nou, dan krijg je bij ons het verschil qua prijs op je rekening teruggestort plus 25% extra. Op die manier ben je er helemaal van verzekerd dat VloerenActies BV altijd de beste en goedkoopste optie is!

Onze ruime collectie

Het assortiment van VloerenActies BV is erg breed en ruim. Zonder twijfel vind je bij ons parketvloeren die aan jouw specifieke eisen op het gebied van vorm, kleur en prijs voldoen. Wij hebben meer dan 50 soorten parketvloeren op voorraad in allerlei kleuren. Dezelfde parketvloeren die je ook elders kunt kopen, kortom parketvloeren van een uitstekende kwaliteit. Onze parketvloeren zijn allemaal van eikenhout gemaakt. Dit type hout is namelijk het beste geschikt voor het wisselende Nederlandse klimaat en biedt dus de hoogste garantie op een goede en duurzame vloer. De parketvloeren die wij verkopen zijn allemaal bewerkt in de fabriek, zodat ze lang meegaan. Dat betekent dus dat ze zijn gerookt, geborsteld, gekrast en/of gekleurd. Op alle vloeren hebben wij in de fabriek een beschermcoating laten aanbrengen, zodat de levensduur en kwaliteit van onze parketvloeren optimaal is.

Bekijk onze website en/of neem contact op

Surf nu snel naar de beste en voordeligste parketvloeren die op de markt verkrijgbaar zijn. Je vindt ze op Vloerenacties.nl. Online kun je ons brede assortiment goed bekijken, maar je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen voor specifiekere informatie over parketvloeren. Wij verzekeren je in elk geval dat je de beste parketvloeren krijgt tegen de scherpst mogelijke prijzen. Daarnaast, ook dat behoort tot ons uitgebreide servicepakket, hebben wij een bezorg- en legservice voor als je zelf de vloer niet kunt vervoeren of leggen. Graag tot ziens in ons magazijn in Vianen of in onze webshop.

BEKIJK ALLE LAMINATEN

ALLE LAMINATEN

BEKIJK AL ONZE PRODUCTEN

ALLE LAMINATEN

deze week magazijn leegverkoop!