kronotex

Krono Original

Krono Original Laminaten en Parketten

“Niets is onmogelijk” Een duidelijke slogan, Kronospan, de producent van Krono Original ziet zichzelf als een leider, geen volger. Innovatieve ideeën in inspirerende kleuren, patronen en ontwerpen komen bij Krono Original vandaan.

De producent van Krono Original is het bedrijf Kronospan. De doelen van Kronospan zijn onder andere het voldoen aan de behoefte van de mensen tegen goedkope prijzen. Dat maakt hun vloeren ook een zeer geschikt product voor VloerenActies BV.

Krono Xonic Lamoinaat

Krono Original biedt verschillende collecties aan. Krono Xonic is een van de eerste klas Original vloeren speciaal ontworpen voor commercieel en particulier gebruik. De kwaliteit van de gehele Krono Xonic collectie is zo hoog, dat de producent 30 jaar particuliere- en 5 jaar commerciële garantie aanbiedt.

Krono Original Eiken Parket

Uiteraard biedt Krono Original ook een complete Eiken collectie aan. Maar liefst 100 verschillende looks. Er is zelfs een Hongaarse punt beschikbaar, maar ook verschillende vgroef varianten, twee- en driestrooks Parketten. Alle bewerkingen zijn mogelijk, gerookt gekleurd, gekrast, geborsteld en natuurlijk de White Wash variant.

Kronospan begrijpt dat een echte eikenhouten parketvloer door de jaren heen alleen maar meer karakter krijgt. Maar ja, wie wil er nu 40 jaar wachten tot de vloer het karakter heeft wat wenselijk is. Vandaar dat de fabrikant deze bewerkingen aanbiedt, zodat je een vloer krijgt met het karakter wat je graag wilt.

Krono Original Steen

Weliswaar, wat beperkt in keuze biedt het bedrijf ook een viertal nieuwe collectie tegellaminaten aan. Misschien ook wel aardig om de focus te behouden. De fabrikant heeft misschien maar een viertal tegellaminaten in de nieuwe collectie, maar de looks ervan schorten er niet aan. Vooral de Indische Leisteen tegel doet het erg goed.

Krono Original Fantasy

Ben je op zoek naar een laminaat, welke zich niet voordoet als een parket, maar wel iets unieks uitstraalt. Dan is de Krono Original Fantasycollectie echt iets voor jou. Met de unieke fantasierijke prints geef je de woning of je kantoor een complete andere look. Hiermee kan je bezoeker niet meer binnenkomen zonder eerst een opmerking over je vloer te maken. Neem bijvoorbeeld de Krono Highway Planked laminaat, waar een Route 66-achtige print over de vloerprint heen gedrukt is.

Waarom Krono Original Laminaat

Kronospan onderscheidt zich op 12 unieke verkooppunten. Dat zijn er te veel om op te noemen, maar hierbij een overzicht van de meest opvallende.

Alle laminaatvloeren zijn met het Aqua Stop-systeem geïntegreerd. Dit is een door de fabrikant ontwikkelde waterbestendige HDF-plank voor hoge bescherming tegen water.

evens garandeert Kronospan dat alle hout afkomstig is uit duurzaam gekapte bosbouw, en dat alle laminaatvloeren vlam-, slag-, druk-, schokbestendig en kas-, en slijtvrij zijn, dankzij het geharde oppervlakte.

Tot slot, geeft het bedrijf nog eens aan dat alle vloeren geschikt zijn voor warmwater-vloerverwarming.

Uiteraard moet er per situatie bekeken worden welke ondervloer het meest geschikt is. Dit ligt onder andere aan de ondergrond, de vochtigheid, de temperatuur en of er wel of geen vloerverwarming aanwezig is. Zo is bijvoorbeeld voor een bovenverdieping meestal geen vochtfolie nodig.

krono-laminaat
BEKijk de website