Laminaat aanbieding

Buitenkans

Voor iedereen die op zoek is naar een laminaat aanbieding, mag deze kans niet missen. VloerenActies BV is namelijk de grootste laminaat outlet van Nederland. Met een assortiment van zo’n 250 verschillende laminaten is er voor ieder wat wils. Het mooiste is dat de prijzen ongelooflijk laag zijn, en de kwaliteit van het laminaat ongelooflijk hoog.

Dubbelkurk onderlaag

De pvc-vloeren die hier verkocht worden, hebben een onderlaag van dubbelkurk. Ook al ideaal, want zoals bekend werkt kurk isolerend en dempt het bovendien geluid. Dat goedkoop beslist geen duurkoop is, wordt hier telkens weer bewezen. De aangeboden vloeren zijn van uitstekende kwaliteit. Als geen andere heerst hier het besef dat de vloer als basis voor een huis geldt. Een goede pvc-vloer hoeft niet duur te zijn. De hier aangeboden vloeren zijn duurzaam en bieden jarenlang plezier en comfort. De vloeren zijn dezelfde vloeren die bij andere grote bouwmarkten en vloerenbedrijven in de schappen liggen en hebben gelegen, maar dan gunstig geprijsd.

Hoe kan dat?

VloerenActies BV koopt grote partijen laminaat op, rechtstreeks bij de fabrikanten. Hierdoor zorgt VloerenActies BV er niet alleen voor dat de prijs erg laag is, maar ook dat er geen andere partijen tussen zitten die ook nog hun marge op de vloeren pakken. Het groothandel concept met palletstallingen vol met pallets laminaat is misschien niet de meest luxe showroom, maar wat niks kost, hoeft ook niet terug verdient te worden.

Lage prijzen dus, en hoge kwaliteit, je betaalt alleen voor het laminaat, en niet voor een luxe showroom.

De beste service

Uiteraard doet VloerenActies BV wel zijn uiterste best iedereen van de beste service te voorzien. Zo wordt iedereen ontvangen met een heerlijk kop koffie, en wat lekkers of een gezond stuk fruit. Ook voor al je vragen over de laminaten kunnen onze ervaren verkopers je van dienst zijn. Heb je een mooie laminaat aanbieding gevonden, dan mag je afrekenen en je auto, bus of aanhanger naar binnen rijden en de vloer inladen. Iets wat ook niet in elke bouwmarkt kan.

Laagste prijsgarantie!

Iedereen die opzoek is naar de beste laminaat aanbieding, hoeft niet verder te zoeken, want VloerenActies BV garandeert absoluut te laagste prijs. Hoe werkt deze laagste prijsgarantie?

Voor iedereen die een laminaatvloer bij VloerenActies BV heeft gekocht, en daarna binnen 30 dagen elders in Nederland bij een ander bedrijf dezelfde vloer goedkoper vindt krijgt van ons niet alleen het verschil teruggestort op zijn rekening, maar nog eens 25% extra van het aankoopbedrag. Dat is hoe zeker VloerenActies BV is van zijn prijzen. Wil je hier meer over weten, vraag dan in de groothandel van VloerenActies BV naar de actievoorwaarden.

En de kwaliteit van deze laminaat aanbieding en alle andere acties dan?

VloerenActies BV garandeert niet alleen de laagste prijs, maar ook de kwaliteit van de laminaten. Alle laminaten worden met de bijbehorende fabrieksgarantie geleverd. De laminaten hebben gemiddeld een garantie van tussen de 8 en de 15 jaar, afhankelijk van of de vloer commercieel of particulier gebruikt wordt

Let er uiteraard wel goed op dat de vloer goed gelegd wordt. Heb je daar twijfels of vragen over, bekijk dan ook onze vlogs en blogs over het leggen van de vloer, of vraag het een van onze ervaren medewerkers in de groothandel.

Heb je hulp nodig bij het leggen, dan kan dat natuurlijk ook, vraag even naar onze professionele leg service en de kosten daarvan.

Veel plezier van je nieuwe laminaatvloer!