moduleo

Meister

Meister Laminaat

Een laminaatvloer past werkelijk waar in ieder huis. Laminaat zorgt voor een warme en huiselijke sfeer, en het vormt de basis voor iedere woning. De vloer is ten slotte één van de eerste dingen die mensen zien wanneer ze een huis binnenkomen. Een vloer van laminaat is daarnaast ook nog eens te combineren met vrijwel alle kleuren meubels, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de praktische kant. Wil jij ook graag een laminaatvloer in huis leggen, maar weet je nog niet van welk merk je het laminaat wilt kopen? Zoek niet langer en ga voor Meister Laminaat. Waarom? Daar lees je hieronder alles over.

 

Meister Laminaat staat voor kwaliteit

Laminaat van Meister kan omschreven worden als bijzonder, tijdloos, authentiek en robuust. Het merk bestaat inmiddels al tientallen jaren en vindt zijn oorsprong in Duitsland. Een echt Duits merk dus en niet zomaar een merk. De laminaatvloeren van Meister zijn zeer onderhoudsvriendelijk en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Dat betekent dat jij er jarenlang plezier van hebt! De vloeren kenmerken zich daarnaast door de zeer natuurlijke houtstructuren en de vloeiende afwisseling in kleuren. Hierdoor krijgt de vloer een erg rustige en natuurlijke uitstraling. Nu zul je misschien denken dat het laminaat alleen beschikbaar is in houtmotief, maar niets is minder waar. Je kunt namelijk ook kiezen voor een Meister Laminaat dat het uiterlijk heeft van een stenen vloer. Kies dus uit houtsoorten van onder andere de eik of spar, of ga juist voor laminaat dat eruitziet als zandsteen of leisteen. Licht of donker, grijs of bruin, voor ieder huis is er een passende vloer te vinden. Tot slot hebben de laminaatvloeren van Meister een zeer gemakkelijk kliksysteem, waardoor je binnen no time de hele vloer hebt gelegd. Daarna kun je gaan genieten van die mooie vloer van Meister Laminaat.

 

Laminaat voer ieder huis

Hoe groot of hoe klein de ruimte in je huis ook is, voor ieder formaat huis is er een passend Meister Laminaat te vinden. Het laminaat met de naam Melango is zeer geschikt voor grote ruimtes. Zo heeft het planken die maar liefst meer dan 2 meter lang zijn. Ongelofelijk toch? Door deze enorme lengte komt het zeer goed tot zijn recht in grote ruimtes. Stel je die lange planken eens voor in een huiskamer van zo’n 12 meter breed. Uiteraard zijn er genoeg andere laminaatvloeren van Meister. De één wat langer dan de ander, en de één met wat meer structuur dan de ander.

 

Ben jij overtuigd?

Nog een laatste pluspunt van Meister is dat je vrijwel alle laminaatvloeren kunt bestellen met geïntegreerde geluidsreductie, waardoor je minder tot geen last zult hebben van geluidsoverlast. Ben jij overtuigd en wil jij één van de top laminaatvloeren in huis hebben liggen? Ga dan voor Meister Laminaat!

Meister-laminaat
Bekijk de website