mflor

mFLOR pvc-vloeren

mFLOR pvc-vloeren zijn allemaal geschikt voor vloerverwarming en koeling.

 mFLOR ontwikkeld vloeren met als doel comfort te creëren, door onderhoudsvriendelijke vloeren te ontwerpen en produceren.

 

Comfort betekend ook dat de geluidsreductie optimaal moet zijn. De pvc-vloeren van mFLOR moeten de loopgeluiden beperken tot een minimum. 

 

Look en feel

Pvc-vloeren zijn geen houten vloeren, maar dat hoeft niemand te weten. Je kiest voor een pvc-vloer van mFLOR, omdat er een enorme keuze is aan houten look-a-like vloeren. mFLOR is er zelfs in geslaagd om de “feel” van een houten vloer na te bootsen. Door de oppervlakte dusdanig te bewerken dat je ook het reliëf van een echte houten vloer krijgt. Het mooiste is natuurlijk dat je dan de voordelen van een prachtige houten vloer geniet, en tegelijkertijd ook de voordelen van deze onderhoudsarme, geluid reducerende, waterafstotende en comfortabele pvc-vloer geniet.    

 

Een betere wereld

Maak je geen zorgen om het milieu met een vloer van mFLOR, want mFLOR garandeert de duurzaamheid en recyclebaarheid van alle mFLOR-vloeren. Ook bij het productieproces wordt alles gedaan om het milieu zo min mogelijk te belasten. 

 

mFLOR Lifestyles

mFLOR heeft een 5-tal collecties gedefinieerd. Dit noemt mFLOR de Lifestyles. Hieronder kan je per Lifestyle-collectie een tipje van de sluier terugzien. mFLOR biedt uiteraard ook exceptionele goede garanties voor hun vloeren aan. Zo geven ze voor particulier gebruik 10 tot 15 jaar garantie op alle Lifestyles. Zakelijk/projectmatig gebruik wordt zelfs nog een garantie van 5 tot 8 jaar gegeven op de vloeren.

 

mFLOR Lifestyle Industrieel

Deze prachtige collectie van mFLOR bestaat uit 13 verschillende pvc-vloeren met elk weer een uniek industrieel ontwerp. De Selsdon Wood Marrone is één van deze 13 ontwerpen. De Selsdon Wood Marrons kenmerkt zich door grillige stroken in verschillende grijze, bruine en beige tinten. Deze bovengemiddeld lange planken van 1,50 meter en 23 cm breed hebben een slijtlaag van maar liefst 0,55 mm dik. 

 

mFLOR Lifestyle Klassiek

Ben je op zoek naar een klassieke look, dan heeft mFLOR een volledige Lifestyle collectie ontworpen met 36 verschillende ontwerpen. Hier zitten vooral de klassieke houten looks tussen, maar toch elk weer uniek en anders. Bijzonder aan deze collectie is dat er ook aantal prachtige visgraten tussen zitten. Bijna niet te onderscheiden van de eikenhouten visgraten parketvloeren.

 

mFLOR Lifestyle Landelijk

Speciaal voor iedereen die op zoek is naar een vloer met een landelijk karakter heeft mFLOR een prachtige lijn met 56 verschillende ontwerpen. De landelijke collectie bestaat veelal uit ge-whitewashte ontwerpen. Hiermee heeft mFLOR, een hele succesvolle collectie gepresenteerd met een aantal pvc-vloeren die het zelfde karakter uitstralen van een eiken parketvloer die al 30 jaar ligt.

 

mFLOR Lifestyle Modern

Liever een moderne look? Dan heeft mFLOR ook zeker wat exclusiefs te bieden. Namelijk deze mFLOR Lifestyle Modern collectie. Lichte, donkere kleuren, rechte-, tegel en visgraatvloeren in een modern jasje, het kan echt. Neem bijvoorbeeld de Bramber Chestnut Pippuria, waarmee je een modern interieur nog meer stijl geeft. 

 

mFLOR Lifestyle Scandinavisch

Vraag je jezelf nu af, wat onze Scandinavische buren nou mooi vinden. Daar hebben de ontwerpers van mFLOR een duidelijk idee over. Verwacht niet de donkerste kleuren, want die ga je in deze collectie niet terugvinden. Bekijk bijvoorbeeld Stockholm Oak Astley, met een lange strook waarvan de houtstroken look er uitziet alsof deze bijna volledig is weggevaagd is, maar altijd perfect onderhouden is.

mFLOR-laminaat
Bekijk de website