moduleo vloeren

Moduleo pvc-vloer

IVC Groep

Moduleo is onderdeel van IVC groep en heeft een groot marktaandeel in Europa en MiddenAmerika. Zij kent haar oorsprong in de productie van vinyl-vloeren en heeft nu ook een ruim aanbod aan pvc-vloeren, waaronder de populaire klik pvc-vloeren.

Duurzaamheid en milieu

Moduleo heeft onze natuur en de nalatenschap daarvan hoog in het vaandel staan. Met diverse ISO & IAK certificaten heeft Moduleo onder andere aangetoond dat ze aan de wereldwijde standaarden voldoet.

Moduleo Select vloeren

Moduleo kent 2 typen vloeren. De “Select”-vloeren collectie is speciaal ontwikkeld voor particulier of residentieel gebruik. Moduleo geeft standaard 15 jaar garantie op alle Select-collectie vloeren bij residentieel gebruik.

Moduleo Transform vloeren

Uiteraard heeft Moduleo ook een collectie pvc-vloeren welk voor zowel particuler als commercieel gebruik geschikt is, namelijk de Transform collectie. Dankzij de slijtvaste toplaag kan Moduleo zelfs 20 jaar garantie geven op deze pvc-vloer.

Productvoordelen

Alle luxere vinyl-vloeren van Moduleo zijn dankzij het Protectonite oppervlakte met de Crosslink slijtlaag watervast, kras- en vlekbestendig. Bovendien zorgen de verschillende oppervlaktelagen ervoor dat deze pvc-vloeren geluids- en warmte-absorberend zijn. Hebben we dan alle voordelen, compleet? Nee, er is nog meer. Het oppervlakte is namelijk ook zo samengesteld, dat het slipvast en gemakkelijk schoon te maken is. Misschien niet het aller belangrijkste voordeel, maar wel zeker zo gemakkelijk is het installatiegemak. Het CLICK technologie installatiesysteem zorgt er namelijk voor dat je geen dure en complexe plak pvc-vloeren meer nodig hebt. Egaliseren en lijmen zijn nu dus ook overbodig geworden.

Moduleo Select Classic Oak

Eén van de 32 Moduleo Select Dessins is de Classic Oak. Deze Classic Oak is in 8 verschillende dessins leverbaar. Een echte Classic, omdat deze direct herkenbaar is als een echte traditionele houten vloer, maar toch in een nieuw uniek jasje gestoken. Van licht naar donker, voor ieder een passende kleur met uiteraard ook het herkenbare houtkleur dessin.

Moduleo Transform Persian Walnut

Maar liefst 72 unieke dessins telt deze collectie, met onder andere deze exclusieve Persian Walnut. De Persian Walnut springt er echt uit de verschillende bruintinten en bijna roodbruine strepen erin verwerkt. Een gewaagde vloer welke de ruimte direct zal veranderen en levendiger zal maken.

Moduleo Moods

Op zoek naar een unieke vloer van hoge kwaliteit? Misschien is deze Moods collectie wel wat. Met 15 verschillende vormen kan je hiermee een vloer leggen, die echt afwijkend is van elke andere vloer. Neem bijvoorbeeld de Moduleo Moods Hexagon. Deze unieke 6-hoek in verschillende kleuren zorgt voor een prachtig effect eenmaal gelegd.

Moduleo Impress

Tot slot de overweldigende Moduleo Impress collectie. Als eerbetoon aan de overweldigend indrukwekkende kracht en schoonheid van onze natuur heeft Moduleo nu deze collectie uitgebracht. Het mooie van deze serie is dat het grillige relief en de natuurlijke kleuren mooi naar voren komen.

logo-moduleo1
Bekijk de website