OVER “FLOERTJE”

Net buiten ons galactische stelsel, zo’n 400 lichtjaren voorbij de planeet Pluto was ooit een planeet met de naam “Laminatus Nublicus”. De wezens op deze planeet waren veel verder ontwikkeld dan de aardbewoners anno 2017. Door een komeetinslag kwam het leven op deze vreedzame planeet helaas ten einde. Gelukkig was de technologie al zo ver ontwikkeld dat de bewoners van deze planeet op tijd weg konden komen. Zo ook, “Floertje”, wie zijn weg naar de planeet Aarde heeft gevonden. 25 November 2017 is “Floertje” aangekomen op de Industrieweg 17, in Vianen.

“Floertje” is de mascotte van VloerenActies BV geworden, en brengt ons al het goede van zijn planeet.

De goedkoopste ter wereld!

Zo heeft “Floertje” ons geleerd dat iedereen het recht heeft om te genieten van de hoogste kwaliteit vloeren. Zodoende moeten alle vloeren van VloerenActies betaalbaar zijn voor iedereen. Zo heeft “Floertje” bedacht dat de prijzen zo laag moeten zijn, dat de fabrikanten er verlies op draaien, dus zelfs lager dan de kostprijs. VloerenActies is er samen met “Floertje” in geslaagd om dit bij ruim 200 laminaten te doen.

De grootste voorraad

Centraal gelegen in den lande, is het onze verplichting om het grootste aanbod in laminaatvloeren te hebben, althans zo heeft “Floertje” het ons geleerd. Zo kan iedereen namelijk gemakkelijk naar ons toekomen om een mooie nieuwe vloer uit te kiezen.

De duurzaamste ter wereld

Floertje heeft op Laminatus Nublicus geleerd dat er niks belangrijkers is dan de nalatenschap van je planeet. Het is ieders verplichting om goed na te denken over hoe eenieder de wereld aan de volgende generaties nalaat. Want het kan anders zomaar zo zijn dat onze kinderen net als Floertje, noodgedwongen een andere planeet moet vinden.

Zo heeft Floertje bedacht dat VloerenActies alleen maar bij fabrikanten mag inkopen, waar met een keurmerk aangetoond kan worden dat voor elke gekapte boom weer minstens één boom terug geplant wordt.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Behalve onze nalatenschap van onze prachtige planeet aan de volgende generaties, is het ook belangrijk een bijdrage te leveren aan mens en maatschappij. Floertje heeft een aantal goede doelen uitgekozen, welke VloerenActies moet steunen om een positieve bijdrage te leveren.

Eigen personeel en menswaardige productie

Toen Laminatus Nublicus vernietigd was en alle ruimtewezens noodgedwongen elders in het universum hun nieuwe thuis moesten vinden, heeft Floertje doen inzien hoe belangrijk het is om ook op onze planeet Aarde de gehele mensheid te waarderen. Productie afkomstig van fabrieken waar mensonwaardige-, of kinderarbeid plaatsvindt koopt VloerenActies geen vloeren. Ook de zorg voor eigen mensen, het plezier en de zorg, maar ook de ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn zaken die Floertje vanzelfsprekend vindt en VloerenActies dus centraal moeten hebben als uitgangspunt voor alle bedrijfsprocessen.

Klantvriendelijkheid en service

Tot slot, minstens net zo belangrijk heeft Floertje de ontvangst en service van de klanten. VloerenActies is een budget outlet-,/groothandel en biedt een andere service aan dan de reguliere bouwmarkten. Zo wordt iedereen bij ons ontvangen met een warme kop koffie of thee, fris en altijd fruit en snacks in onze ontvangstruimte. Bovendien kan iedereen met zijn auto naar binnen rijden en daar droog en warm de vloer inladen. Zo zorgen Floertje en alle collega’s van VloerenActies ervoor dat iedereen gemakkelijk en snel geholpen wordt.

BEKIJK ALLE LAMINATEN

ALLE LAMINATEN

BEKIJK AL ONZE PRODUCTEN

ALLE LAMINATEN

deze week magazijn leegverkoop!