OVER VLOERENACTIES.NL

Het belang van een kwalitatieve, betrouwbare en duurzame vloer kan tegenwoordig niet meer onderschat worden. Net zoals je wilt dat de volledige inrichting van jouw woning tip top in orde is en precies aan je verwachtingen voldoet – zowel wat betreft stijl als kwaliteit – is ook een goede vloer belangrijk om meer veiligheid, comfort en gezelligheid te creëren.

VloerenActies B.V. beseft het belang van een goede vloer, en biedt dan ook keer op keer kwaliteit bij elke laminaat vloer in het aanbod. Laminaat is een vernieuwend materiaal dat het beste in jouw vloer naar boven haalt qua kwaliteit en daarbij een gezellige, warme hout-look heeft. Het resultaat? Een vloer die niet enkel bijdraagt aan het comfort in de woning, maar deze ook een authentieke uitstraling geeft!

Laminaat vloeren tegen bodemprijzen

Maar wat maakt VloerenActies B.V. anders dan andere bedrijven die vloeren verkopen? De prijs. Want het laminaat dat VloerenActies gebruikt voor zijn vloeren is altijd van de hoogste kwaliteit hdf gemaakt. Grote bouwmarkten kopen vloeren aan bij verschillende importeurs en fabrikanten. Net zoals bij kleding en technologie het geval is, bestaan er echter trends voor vloeren, afhankelijk van het seizoen of de nieuwste modellen.

Het gevolg is dat veel vloeren teruggestuurd worden naar de leverancier, omdat de nieuwe collecties al uitgekomen zijn en de oude uit de mode raken. Het gaat vaak om wel honderden pallets.

Deze partijen bieden wij aan tegen een aangename prijs

Maar waarom zouden vloeren die niet meer ‘in’ zijn weggegooid of vernietigd moeten worden? Dit proces is niet enkel een jammere zaak omdat er zoveel werk aan vooraf is gegaan, maar ook omdat het vernietigen of opslaan van de vloeren heel wat geld kost.

VloerenActies B.V. heeft echter dé oplossing: de vloeren doorverkopen aan mensen die op zoek zijn naar een kwalitatieve vloer, tegen een méér dan aangename prijs. Op die manier wordt er ruimte bespaard, hoeft men geen energie en geld te verspillen aan opslag of vernietiging van die vloeren én ben jij als klant tevreden met een splinternieuwe vloer tegen een absolute bodemprijs!

Belangrijk bij de aankoop van een laminaat vloer bij VloerenActies B.V.

De partijen die beschikbaar zijn tegen een lage prijs komen vaak in honderden pallets. Deze worden echter niet meer door de fabrikant geproduceerd en dus ook niet meer geleverd. Het is dus belangrijk om als klant genoeg vloerdelen aan te kopen, aangezien nabestellingen niet altijd mogelijk zijn.

Kwaliteit én voordeel, bij VloerenActies B.V.

De vloer vormt de basis van elke woning, en VloerenActies B.V. beseft dat maar al te goed. Er is echter geen enkele reden waarom een laminaatvloer te duur zou moeten zijn, als er ook goedkopere exemplaren beschikbaar zijn.

VloerenActies B.V. biedt dan ook vloeren tegen uiterst lage prijzen, die voldoen aan alle verwachtingen op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid. Op die manier is je woning meteen voorzien van een stijlvolle, betrouwbare vloer, voor haast géén geld!

Over Floertje
Bezorgservice
Veelgestelde vragen
SALE!
 7.25  3.98 (incl. btw:  4.82)
SALE!
 36.95  4.98 (incl. btw:  6.03)
SALE!
 33.95  3.98 (incl. btw:  4.82)
SALE!
 15.45  2.98 (incl. btw:  3.61)
SALE!
 39.95  3.98 (incl. btw:  4.82)
SALE!
 37.95  16.98 (incl. btw:  20.55)
SALE!
 37.95  16.98 (incl. btw:  20.55)
SALE!
 27.95  3.98 (incl. btw:  4.82)

50% korting op al je plinten *