Quick-step

Quick-step

De keuze voor een prachtige nieuwe vloer

Of je nu net bent verhuisd of misschien juist al heel lang in je huidige woning woont, er komt een moment waarop je besluit dat het tijd is om een nieuwe vloer in je huis te laten leggen. Is dit bij jou het geval, dan heb je natuurlijk vast al wel een idee over het type vloerbedekking dat je wenst. Vloerbedekking is verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen en vanzelfsprekend kies je voor een variant die zowel goed bij je huis als bij je persoonlijke smaak past. Een prachtige keuze voor jouw nieuwe vloer vormt het bekende Quick-step laminaat.

 

Wat is quick-step laminaat?

Het Duitse quick-step is één van de meest bekende fabrikanten van laminaatvloeren. Een laminaatvloer is een type vloerbedekking die wordt gevormd door laminaatpanelen. Ieder van deze laminaatpanelen bestaat uit een aantal lagen. In het geval van quick-step laminaat zijn dit vier lagen: een kras-, vlek- en schokbestendige toplaag van transparant materiaal, een laag waarop het dessin is aangebracht, een stevige kernplaat gemaakt van houtvezels en melaminehars en een sterke en vochtbestendige onderlaag die de ruggengraat vormt van ieder laminaatpaneel. Samen vormen deze vier lagen een stevige en duurzame vloer waarop je echt kunt leven. Met quick-step laminaat ben je verzekerd van Duitse topkwaliteit die jarenlang meegaat, zelfs bij zeer intensief gebruik.

 

Waar kan ik het quick-step laminaat laten plaatsen?

Feitelijk is er vrijwel geen enkele plaats in en rondom het huis waar je geen quick-step laminaat kan laten plaatsen. Vanzelfsprekend is quick-step laminaat een ideale keuze voor in je woonkamer, in je hal en op je slaapkamers. Tegenwoordig zijn er zelfs varianten die speciaal gericht zijn op toepassing in natte ruimtes, zoals je badkamer. Dit type laminaat is voorzien van een speciale Hydroseal coating, waardoor vocht geen kans heeft om de vloer in te lopen. Verder kun je quick-step laminaat ook op je veranda en zelfs op je trap laten aanbrengen. Bovendien kun je quick-step laminaat zelfs gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Op deze manier zorg je voor optimaal comfort en een prachtige uitstraling van je vloer.

 

quick-step laminaat naar jouw persoonlijke smaak

Bij het uitkiezen van een mooie laminaatvloer houd je natuurlijk rekening met het soort huis waar je het in gaat leggen en zorg je er voor dat het dessin en de kleur van de vloerbedekking goed passen bij de rest van je interieur. Bij een modern interieur passen bijvoorbeeld de dessins Leisteen Zwart of Witte Planken heel mooi. In de meer klassieke interieurs staan onder meer de dessins Merbau, Versailles Licht of Reclaimed Kastanje Donker prachtig. Oriënteer je dus gerust op het uitgebreide en gevarieerde aanbod van quick-step laminaat, kijk wat het beste past bij jouw wensen en kies jouw favoriet. Kies er daarna voor om de laminaatvloer van je dromen zelf te leggen of maak de keuze om dat te laten doen door professionals. Vervolgens rest jou alleen nog de fijne taak om te gaan genieten van jouw prachtige nieuwe quick-step laminaat!

Bekijk de website