tarket

Tarkett pvc-vloeren en parket

Over Tarkett

Een stabiele organisatie of bedrijf, is een bedrijf dat financieel sterk staat. Door te investeren in innovatieve en duurzame groei, waarborgt Tarkett een deze stabiele groei. Het zogenaamde “neemen-geef-terug-programma” bijvoorbeeld, waarin Tarkett ervoor zorgt dat alle producten volledig recyclebaar zijn.

Duurzaamheid

Tarkett heeft als uitgangspunt duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Kwaliteit leveren en financiële resultaten behalen zijn het doel, maar vooral dat laatste moet gedaan worden op een duurzame wijze.

Mens en maatschappij

Mensen staan voorop! Dat begint met de eigen medewerkers en de maatschappij waarin Tarkett actief is. Dat betekend dat Tarkett de veiligheid waarborgt, maar ook talenten aanmoedigt en ondersteund om verder te ontwikkelen. Door een pro-actieve houding tussen onderneming en personeel te behouden en de communicatie en dialoog in stand te houden kan Tarkett zijn mensen centraal stellen. Ook wat de maatschappij betreft doet Tarkett er alles aan om, door betrokken te zijn, een bijdrage te leveren.

Onze planeet

Het nalaten van onze wereld en de staat daarvan aan de volgende generaties is niet alleen onze verplichting, maar ook onze wens. Dat begint al bij de keuze in grondstoffen en halffabricaten. Dit moeten allemaal grondstoffen zijn die volledig afbreekbaar of recyclebaar zijn. Daarvoor hanteert Tarkett het zogeheten Cradle to Cradle® pricipe, waarmee Tarkett ook het CE100 keurmerk heeft behaald.

Zakelijke-, projectvloeren

Tarkett biedt een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande vloeren aan die uitermate geschikt zijn voor zeer intensief gebruik. Zo heeft Tarkett een zeer indrukwekkend portfolio opgebouwd met reeds bestaande projecten in onder andere de volgende sectoren; gezondheidszorg, onderwijs, indoor sportcentra, horeca en vrijetijdscentra, industrie en transportbedrijven, winkels en warenhuizen, kantoren en openbare gebouwen, en ouderen zorgcentra.

Particuliere vloeren

Behalve voor de zakelijke markt, heeft Tarkett ook een uitermate groot aanbod aan vloeren geschikt voor de particulieren markt. Deze vloeren hebben als voordeel dat ze een stuk betaalbaarder zijn, omdat ze niet zo intensief gebruikt worden als de vloeren die in de zakelijke markt gebruikt worden. Hierdoor kan Tarkett ook langere garanties aanbieden voor deze vloeren. Zo heeft Tarkett vloeren voor particulier gebruik voor onder andere; ingang en hal, thuiskantoren, keukens, badkamers, slaapkamers, kinderslaap-, en speelkamers, en uiteraard woonkamers.

Tarkett pvc-vloeren

Met zo’n 20 nieuwe ontwerpen Tarkett pvc-vloeren heeft Tarkett een prachtige nieuwe collectie aan pvc-tegels en pvc-stroken in hun assortiment. De iD Essential 30 pvc-serie van Tarkett is een hetrogene categorie luxe vinyl tegel. Deze serie is ideaal voor licht commercieel-, en particulier gebruik. Deze vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden en de details in de afwerking zijn van uitstekende kwaliteit.

Swiss Krono-Geluid

Deze onderlaag is opgebouwd uit natuurlijke houtvezels. Dit is een isolerende onderplaat gemaakt voor laminaat- en parketvloeren. Deze planken worden verkocht in pakken van 10,03 m2 en dienen voor vochtige of koude ondervloeren nog voorzien te worden van extra vochtfolies.

Tarkett laminaat vloeren

Met 188 verschillende laminaatvloeren heeft Tarkett duidelijk meer keuze in hun laminaatvloeren assortiment. Het is bijna onmogelijk om hieruit niet een passende kleur of motief te vinden bij je interieur of inrichting. Opvallend is de multikleur van Tarkett, waarbij de print is opgebouwd uit verschillende kleuren strepen in de lengte van de plank, een leuke optie voor bijvoorbeeld een hele speelse kinderkamer.

 

BEKIJK DE WEBSITE