Laminaat keuzestress

Dragonball men

“Super bedrijf. Je wordt super geholpen. Leuke aanbiedingen. Een echte aanrader. Kom hier zeker terug.”

 

Zomaar een van de vele reacties die wij als VloerenActies BV hebben gekregen van een klant.

 

Je kiest voor een bepaalde reden om een nieuwe vloer aan te schaffen, je gaat verhuizen, slijtage van je huidige vloer of je kiest voor een geheel nieuw interieur. Maar welke vloer ga jij kiezen? Gaat het vloerbedekking worden, misschien wel een eikenhouten parketvloer of laminaat. Elke vloer heeft zijn eigen kenmerken, voor- en nadelen en onderhoud.

 

Maar ook elk mens is anders, wat is je budget, welke kleur ga je nemen, neem je een laminaat met groef of vlak laminaat?

 

Laminaat blijft de best verkopende vloer

 

Niet zonder reden want laminaat vloeren zijn goed betaalbaar in vele dessins en evenveel kleuren te koop. Alle ruim 200 laminaatvloeren die wij van Vloerenacties verkopen zijn makkelijk zelf te leggen kliklaminaat. Zo bespaar je jezelf de kosten van een vloerenlegger. Laminaat is onderhoudsvriendelijk en voor elke ruimte in je huis geschikt. Zelfs voor de vochtige ruimtes is er geschikt laminaat, het zogenaamd aqualaminaat maar in een volgend blog daar meer over.

 

Over-ons_reviews

 

Keuzes, keuzes, keuzes

 

Maar hoe bepaal jij de juiste vloer voor jouw woonwensen? Heb je huisdieren, kinderen die rondrennen, een allergie. De meeste mensen hebben nog geen idee maar kiezen de meest verkochte vloer, ofwel laminaat. Maar weet jij welke slijtlaag je nodig hebt welke kleur je wilt, hoeveel m2 en waar haal ik mijn plinten? Veel vragen waar je bij de meeste bedrijven geen antwoord op krijgt omdat er geen specialisten rondlopen die de tijd voor je nemen. Een verkoopmedewerker die jou alles kan vertellen over de juiste ondervloer, plinten en materialen voor het leggen is dan een welkome uitkomst.

 

Wat je niet wilt als je je laminaatvloer gaat kopen is met nog meer vragen blijven zitten dan je al had.
Wij hebben dat begrepen en hebben alle antwoorden op jouw vragen.

 

Welkom bij VloerenActies: je goedkoopste laminaat specialist met de beste service.