wicanders

Wicanders

Het Portugese moederbedrijf Amorim

Wicanders is onderdeel van het Portugese moederbedrijf Amorim. Amorim is van origine een bedrijf dat gespecialiseerd is in kurk-producten. Amorim is vooral bekend om de fles-kurken, en heeft later een uitbreiding gedaan naar het hogere segment pvc-vloeren.

 

Natuurlijke akoestische geluidsverwerking en thermische isolatie.”

Met de hoge kwaliteit dubbelkurken onderlaag is Wicanders er enorm goed in geslaagd een topkwaliteit pvc-vloer naar de markt te brengen. Deze dubbelkurken onderlaag fungeert als isolatielaag en zorgt tevens voor geluidsreductie. Deze dubbelkurk onderlaag werkt zo effectief dat in de meeste gevallen een ondervloer niet eens nodig is. Uiteraard moet er bij een benedenverdieping of een vochtige ondervloer wel eerst een vochtfolie gelegd worden.

 

De watervaste Hydrocork pvc-vloer van Wicanders

Pvc staat al bekend als watervaste vloer, maar Wicanders gaat met zijn Hydrocork collectie nog net een stap verder. Met een ruime keuze van 30 verschillende kleuren en prints biedt Wicanders met zijn Hydrocorklijn een ruime keuze aan extra waterbestendige pvc-vloeren aan. Van de prachtige betonlooks en de Marblestones tot aan de Natural Oak-kleuren is er voor ieder interieur een passende watervaste pvc-vloer te vinden.

 

Authentica het groene alternatief

Met nog eens 42 verschillende kleuren en motieven biedt Wicanders deze authentieke lijn aan. Duurzaamheid staat hier centraal, want deze pvc-vloerlijn biedt een prima alternatief voor de houten- en tegelvloeren aan. Zo is er bijvoorbeeld de Smoked Rustic OAK die bijna niet meer van een echte eikenhouten parketvloer is te onderscheiden. En het mooiste van deze pvc-vloer is natuurlijk dat je niet met de onderhoudszorgen van een houten vloer te maken hebt.

 

Corkcomfortline

Er kan nooit genoeg keuze zijn, althans, zo denkt Wicanders erover, want wij hebben al genoeg gezien. Zodoende introduceert Wicanders nu ook de Comfortline met nog eens 42 andere kleuren en motieven. Ook deze comfortline biedt een geweldige akoestische demping en een thermische isolatie aan, dankzij de 4mm dikke dubbelkurken onderlaag.

 

Vinylcomfort

Dan is er nog een onmiskenbare productlijn voor de vinyl-liefhebbers die toch opzoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardigere vloer. Dit dessin is een volledig ontworpen op basis van de exclusieve houten- en natuurstenen vloeren. Het voordeel van deze klik pvc-vloeren is dat je het gemakkelijk zelf kunt leggen, maar zijn ook duurzaam en makkelijk in het onderhoud.

 

Artcomfort

De ontwikkelingen de afgelopen jaren hebben niet stilgestaan. De mogelijkheden qua techniek zijn ontzettend hard verder ontwikkeld, waardoor ook de mogelijkheden qua ontwerpen en prints enorm zijn toegenomen. Hierdoor kan Wicanders deze dessins vloeren bijna als kunst verkopen, want met deze 29 verschillende vloeren gaat er weer een wereld aan oogverblindende ontwerpen open.

 

Parquet

Ben je toch opzoek naar een echte houten vloer, dan biedt Wicanders tot slot nog de mogelijkheid om uit een van de Parquetdessin vloeren te kiezen. Dit zijn 100% eikenhouten vloeren, uiteraard met verschillende bewerkingen. Zo biedt Wicanders niet alleen verschillende kleuren eikenhouten parketvloeren aan, maar ook geborsteld, geschuurd, gerookt en gekrast voor eikenhouten vloeren met echt karakter!

Wicanders-vinyl
Bekijk de website